akmal hisham's FotoPage

By: akmal hisham hamzah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Tuesday, 15-Aug-2006 11:17 Email | Share | | Bookmark
Ni dah besar skit dah about 2 bulan

sipi sipi aje senyumnye
bersamanye ibunye di teluk batik
bersantai bersama bapanye
View all 6 photos...
So ni dah besar skit le....ada le sesikit hek huk di waktu malam tapi still cool...takde le meraung sakan punya. Perkataan pun dah ada start bunyi dah...(bahasa dia le). Favourite word "anggu"... aku pun tak paham maksudnye....La ni dah about 5+ kg dah


Tuesday, 15-Aug-2006 11:11 Email | Share | | Bookmark
So masih lagi koleksi Ameer Umair (1 hr to 3 weeks old)

 
 
 
View all 6 photos...


Tuesday, 15-Aug-2006 11:00 Email | Share | | Bookmark
Ameer Umair (From 1 hour to 3 weeks old)

Baby Onboard
1-2 Hour Selepas Bersalin
1-2 Hour Selepas Bersalin
View all 5 photos...
Ok...sikit aje le citer nye cos aku tulis ni pun Umair dah umur 3 bulan...so ingat lupa lupa le kisahnye...maknenye lupa lebih dari ingat. Anyway Ameer Umair nama di beri, lahir pada hari selasa 16 May 2006, pukul 1714hrs after about 8-9 hours ibu and ayahnye standby dalam labour room. Rambut lebat beratnye about 3.24kg and panjangnye 51cm. By the way dilahirkan kat Ampang Puteri


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net